در این بازدید آموزشهایی در مورد رعایت نکات بهداشتی و آموزش بیماری تب کریمه کنگو و در یافت سم جهت سمپاشی محل دامداری از محل دامپزشکی و تغذیه صحیح و نحوه استفاده صحیح از کنستانتره و انجام واکسیناسیون بموقع به بهره بردار داده شد .
در این بازدید آموزشهای لازم در زمینه واکسیناسیون بموقع و رعایت نکات بهداشتی رعایت نسبت مرغ و خروس در گله و فنس بندی واستفاده صحیح از جیره مناسب به بهره بردار داده شد . رعایت برنامه نوری در زمان تخمگداری که در حدود شانزده ساعت و دمای مناسب که در محدوده شانزده تا بیست و چهار در جه است . استفاده از کلسیم و فسفر در جیره...
اسیدی فایر ها را میتوان بصورت محتول در آب ویا مخلوط در دان استفاده نمود . اسیدهای آلی شامل اسید فرمیک و اسید استیک و اسید پروبیوتیک و اسید لاکتیک و اسید فوماریک و اسید سیتریک و یکسری نمکهای آلی آن .این اسیدها باعث بهبود عملکرد و کاهش ضریب تبدیل و در هضم و جذب مواد غذایی و همچنین موثر بر فلور میکربی و افزایش وزن و کاهش...
مقدمه شیر و محصولات لبنی فرآورده ای با اهمیت در برنامه غذایی هر خانوار است و به دلیل وجود ترکیباتی نظیر پروتئین ، چربی ، لاکتوز و املاح مختلف برای زندگی و سلامتی انسان لازم و ضروری می باشد . بنابراین شیر مصرفی باید دارای کیفیت مطلوب و عاری از هر گونه آلودگی باشد تا هم نیازهای جامعه را تامین و هم از انتقال بیماریهای...
بین پرندگان اهلی شاید پرورش و نگهداری اردک ساده تر از همه باشد ،اردک ها در مقابل شرایط نامساعد جوی مقاوم و به عنوان لانه از ساختمانهای ارزان قیمت برای نگهداری آنهامی توان استفاده نمود .اردکها در مقایسه با مرغ بومی در مقابل بیماریها مقاومت بیشتری داشته و پرنده قانعی است و می توان در تغذیه اردک غذای ارزان قیمت تری را...
مقدمه : به منظور استفاده از منابع بلا استفاده در روستاهاوتامین بخشی از پروتئین مورد نیازجامعه روستایی، تکثیر وپرورش طیور بومی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بنابراین حفظ و افزایش این ذخیره ژنی در راستای رسیدن به خود کفایی در امور تولید پروتئین از اهمیت ویژه ای برخوردار است و با یک برنامه حمایتی می توان به احیاءمرغ...
ویژگی های جوجه کشی مصنوعی غاز : 1. مدت نگهداری تخم های جمع آوری شده غاز نباید بیش از 7 روز باشد. 2. دمای اطاق ذخیره تخم غاز باید 10 تا 15 درجه سانتی گراد و رطوبت آن 70 تا 80 درجه درصد باشد. 3. قبل از قرار دادن تخم در دستگاه جوجه کشی باید 24 ساعت تخم ها را در دمای 18 تا 21 سانتی گراد و حدود 7 ساعت آخر را در دمای 24...
مضرا ت سوزاندن کاه و کلش و مزایا زیر خاک نمودن کاه و کلش در پایان فصل برداشت شالی در استان گیلان و مازندران ، سوزاندن کاه و کلش مزارع علاوه بر ایجاد آلودگی های زیست محیطی ، سبب می شود که بخشی از سرمایه های کشور دود شده و به هوا برود. در بعضی اوقات سوزاندن ساقه برنج و نیزارهای حاشیه برخی شهرها در عصر ، آنچنان فضای دود...